Тренди пальто

Пальта – були та залишаються головним верхнім одягом в весняно-осінньому гардеробі кожної жінки. У сезоні 2021-2022 модними залишаються синій помаранчевий, зелений, червоний та лимонний відтінки. Разом з тим, пальто класичних кольорів, звісно, теж залишаються актуальними.

Серед розмаїття трендів, дизайнери не забули про стару добру класику. Якщо ви хочете придбати пальто, яке буде актуальним як зараз, так і через 5 років, робіть ставку на простий крій, мінімум деталей і нейтральні відтінки.

Щоб урятуватися від холоду і при цьому зберегти свою жіночність, дизайнери пропонують вибирати пальто в довжині максі.

Стьобане пальто, яке нагадує пухову ковдру, прошите стібками, що формують обриси ромбів, уже другий сезон залишається в тренді та не полишає сходинок популярності. Поєднання пальта та жилетки-пуховика з каптуром виглядає досить вишукано.

Мають право на життя цієї осені і картаті принти. Серед них — клітинка “гусяча лапка”, задерикуватий орнамент “мадрас”, вінтажна клітинка “віші”, класичний шотландський візерунок “тартан” або “принц Вельський”.

Довжина мідаксі (від англ. Midi maxi) — це довжина до щиколотки. Дуже практично та стилістично правильне пальто для тих, хто дозрів до довгих суконь узимку.

Цього сезону масово повертається міні, а разом з ним і короткий верхній одяг. Верхній одяг здатен звести нанівець весь образ, тому дуже важливо звертати увагу на якість тканини, фурнітури та пошиття.

Щоб ваш образ, що складається відразу з багатьох речей, мав органічний і стильний вигляд, тоді вам слід обирати пальто вільного крою або модель, наче тільки що зняту з чоловічого плеча.

Не можна забувати й про звичайну класику, тобто зимові пальто з дуже простим кроєм.

Цей запис було опубліковано в Новини. Додайте закладку до permalink.

Залишити відповідь

Ми використовуємо файли cookie для зберігання інформації про товари додані у ваш кошик