Тренди в кольорах. 2022 рік

Коронавірус, економіка та буденні проблеми уже втомили людей. А тому експерти світу моди прогнозують, що у 2022 році дизайнери поступово виходитимуть із депресивного настрою і подіуми заполонять яскраві насичені та ніжні відтінки як в одязі, так і аксесуарах.

Тренди пальто

Пальта – були та залишаються головним верхнім одягом в весняно-осінньому гардеробі кожної жінки. У сезоні 2021-2022 модними залишаються синій помаранчевий, зелений, червоний та лимонний відтінки. Разом з тим, пальто класичних кольорів, звісно, теж залишаються актуальними.

Чи знаєте ви чим відрізняється двобортне пальто від однобортного?

Звісно, можна провести аналогію і зробити висновки. Насправді — основна властивість, яка відрізняє ці два фасони — кількість рядів гудзиків, розміщених на широкому клапані. 

Як і з чим краще дивиться класичне пальто

Від минулого до сьогодні класичне пальто пройшло чималий шлях. Його вважали і військовим одягом, і накидкою, яку носили селяни, воно було недосяжною мрією ангійських робітників. Цей верхній одяг користується популярністю не лише у жінок, але й чоловіків. Останні віддають перевагу моделям Честерфілд.

Жіночі купальники оптом. Колекція 2021

Купальний сезон розпочався! Кожна жінка перед відпусткою хоче придбати модний купальник. Саме тому так важливо поповнити свою торгову точку новим асортиментом. Наш магазин пропонує купити купальники оптом в Україні. Тепер вам не потрібно довго і нудно гуляти по ринку й шукати недорогі та якісні товари. В нашому інтернет-магазині ви можете знайти стильні купальники оптом дешево. […]

Різновиди купальників

Для багатьох жінок вибір купальника виглядає приблизно так – “Ніде не жме? Купую”! І це абсолютно неправильний підхід. Тому що правильно підібраний купальник дозволить виглядати жінці на пляжі просто неперевершено.

Ми використовуємо файли cookie для зберігання інформації про товари додані у ваш кошик